Deilig frokost i solskinnet |
Jeg brukte 2 hele egg, 1 eggehvite, 1 ts fiberhusk, 1 toppet ss kokosmel, 2 ss proteinpulver med vaniljesmak, 3-4 ss vann
Mikset enkelt og greit alt sammen i en bolle og stekte små lapper i smurt stekepanne. Jeg valgte å bruke et par spiseskjeer med økologisk lønnesirup på de, siden det har lav GI slik at blodsukkeret holder seg stabilt, men de er sikkert like gode med syltetøy og rømme, eller hva du enn måtte ønske. De hadde en veldig god vaniljearoma, men var ellers ganske nøytrale på smak, så her er det bare å eksperimentere med tilbehør :) Godt var det i hvert fall!
Jeg var også en tur ute hos hønene og hentet ferske egg - så ferske at de var varme!
Flinke tuppa! |
Jeg vet hvilket jeg har mest lyst på........ |
Egget til venstre er fra våre høner, og det til høyre er butikkjøpt, så kan du jo avgjøre selv hvilket du synes frister mest :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar