Om Hanne

Litt generelt om meg :)

Jeg ble født i Fredrikstad 12. mars 1990. Jeg har to søsken på 10 og 12 år, som jeg elsker himmelhøyt. *stolt storesøster*

Jeg har bodd i USA, Bergen, Oslo, og nå på landsbygda i Hedmark, takket være Amors piler.

Jeg er utdannet Kosmetolog, så er naturlig nok opptatt av hud og skjønnhet, og er veldig bevisst på hva jeg smører meg inn med.

 For tiden holder jeg på med en bachelor i ernæringsfysiologi. Hvilken effekt mat kan ha på kropp og sjel er noe av det mest fascinerende jeg kan tenke meg! Elsker å leke meg på kjøkkenet, og teste ut nye ting. Er av den oppfatning at sunt også må være godt - mat skal jo tross alt nytes. Blir jo litt prøving og feiling, men har heldigvis noen prøvekaniner i hus. Stakkars! ...Neida... *hehe* ;)

Jeg elsker å være kreativ, enten i form av smykkedesign, maling, scrapbooking, skriving, matlaging, sminke - egentlig alt. Det er her jeg henter mye av energien min, og det er også i disse tingene jeg finner litt verdifull Hanne-tid :)

Jeg er samboer med verdens herligste kjæreste som jeg elsker veldig høyt. Vi har vært sammen i litt over ett år, og vi nyter hvert sekund sammen <3

Jeg hadde aldri, aldri, aldri trodd at jeg skulle starte en blogg - hva skulle jeg skrive om liksom? Men kom jeg fram til at jeg kanskje har en del ting å dele likevel. Så vi får se hvordan det går!
Lykkelig <3