Denne saftige, lille kaken lages i en stor kopp eller en liten skål/bolle. Jeg blander alle ingrediensene direkte i koppen - vil nemlig ha så lite oppvask som mulig!
Til selve kaken trenger du 1 egg, 2 toppede ss mandelmel, 1/2 ts bakepulver, 5-10 dråper stevia med vanilje, 1 bitteliten revet gulrot, 1/2 ts kanel, 1/2 ts chai krydderblanding. Til frostingen trenger du 2 ss mager kremost og 1 ss sukrinmelis.
Miks alt sammen i koppen og sett den i mikroovnen på full guffe i ca 1 min. Er den fortsatt litt flytende lar du den stå noen sekunder ekstra. Det er forresten viktig å passe på underveis så den ikke flyter over. Når den er ferdig velter du den over på en tallerken og skjærer den over på midten. Bruk halvparten av frostingen til å fylle kaken med, og ha resten på toppen. Pynt med litt gulrot, kanel, og gjerne noen hakkede valnøtter.
kaken lagde jeg på maks 3 minutter, så det er virkelig en kjapp og lettvint oppskrift. Og helt perfekt som en sunn dessert, eller bare som litt ekstra kos i hverdagen :)
Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar