torsdag 6. februar 2014

Surt gelesnop

Dette har blitt en storfavoritt her hjemme - både hos oss voksne og hos godteglade barn ;) Kjempedeilig godteri som kan spises uten snev av dårlig samvittighet. Også er det faktisk veldig enkelt å lage, og tar svært lite tid. Denne varianten er ganske syrlig, men utrolig god. Granateplejuicen gir jo også en helt nydelig farge - se så søte de blir! :)



Du trenger saften fra 4 sitroner (ca 2 dl), 1,5 dl granateplejuice, 6-8 ss gelatinpulver (kjøpes her), 2-3 ss kokosblomstsukker (kan også bruke honning), 10 dråper stevia, gjerne med fruktsmak

Varm opp juice og gelatin på svak varme. Rør til gelatinen er helt oppløst. Når den har løst seg opp tar du den av varmen og tilsetter søtning - enten palmesukker eller honning. Rør til den har løst seg opp. Tilsett stevia. Hell blandingen over i små silikonformer og sett kaldt. Har du ikke silikonformer kan du helle blandingen i en brødform e.l, og skjære den opp i biter når den har stivnet.

Håper det smaker :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar